Taxaties

U wilt de waarde van een woning of bedrijfspand weten? Laat een taxatie verzorgen door een erkende taxateur van Gevaert Makelaars.

Waarom een taxatie?
Een taxatie kunt u om meerdere redenen aanvragen. Bijvoorbeeld om:

  • De verkoopwaarde van uw woning te bepalen
  • Een hypotheek te krijgen

Een taxatie kan alleen gedaan worden door een onafhankelijke, erkende taxateur. U kunt dan rekenen op een betrouwbaar taxatierapport dat voor alle partijen aan alle eisen voldoet.

Taxatie door erkende taxateur
De taxateurs van Gevaert Makelaars zijn gecertificeerd in het register van Stichting VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars. Dit certificaat wordt alleen afgegeven aan taxateurs die hun opleiding met goed gevolg hebben afgelegd en die zichzelf continu laten bijscholen. Onze NVM-erkende taxateurs zijn onafhankelijk en zeer kundig. Ze volgen ook regelmatig een hercertificeringstraject. U kunt dus rekenen op kwaliteit.

Taxatie bedrijfshuisvesting
Gevaert Makelaars taxeert behalve woningen ook bedrijfsmatig onroerend goed. We werken hiervoor nauw samen met Zuijdplas Bedrijfshuisvesting. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Taxatie winkelruimte
  • Taxatie kantoorruimte
  • Taxatie bedrijfshal


Waardebepaling huis
Uiteraard kunnen wij ook voor u bepalen wat de huidige waarde van uw woning is. Vraag ons naar een gratis waardebepaling.

Meer weten over taxaties
Ook een woning of bedrijfspand laten taxeren door een erkende taxateur