Ons kantoor

Gevaert Makelaars is uw NVM-makelaar in de regio Woerden, tussen Utrecht en Gouda. Dat doen we al bijna 100 jaar dus kennen wij de markt als geen ander. We houden de zaken graag persoonlijk en betrekken de opdrachtgever bij het gehele proces. Uiteraard passen we daarbij wel de nieuwste ontwikkelingen toe op het gebied van bijvoorbeeld de woning presenteren. U kunt bij Gevaert Makelaars rekenen op kwaliteit. Die wordt onder meer gewaarborgd door de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.). Bovendien houden onze makelaars en taxateurs hun vakkennis actueel en laten ze zich regelmatig hercertificeren. Dit en onze jarenlange ervaring maken Gevaert Makelaars dé makelaar van Woerden en de regio.

Bekijk onze medewerkers

Kennismaken met Gevaert Makelaars

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Kom langs bij ons kantoor aan de Stationsweg 10 in Woerden of neem vrijblijvend contact op.

Blijf op de hoogte

Volg Gevaert op social media (logo's met doorklikken toevoegen) en blijf op de hoogte van het laatste woningaanbod, nieuws uit de regio en meer.

Partners van Gevaert Makelaars

Om u tijdens onze begeleiding zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij samen met een aantal organisaties en financiële experts.

Meer informatie?